Σεμινάριο «Πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στο Δημοτικό Σχολείο»

Αγαπητοί/ές γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας

Σας υπενθυμίζω ότι την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 από 17:45 έως 20:30 θα πραγματοποιηθεί δράση, με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στο Δημοτικό Σχολείο», η οποία συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Πελοποννήσου, και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΠΕ) Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας δια των Συμβούλων Εκπαίδευσης Δασκάλων.

Η δράση απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς και στους γονείς – κηδεμόνες μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων των παραπάνω αναφερόμενων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι/ες μπορούν να την παρακολουθήσουν και εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Webex για τους/τις εκπ/κούς και γονείς της Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας μέσω της πλατφόρμας Webex στον σύνδεσμο: http://tiny.cc/seminar-2023-11-22

Μπορείτε να έρθετε στο σχολείο μας από τις 17:30 όπου θα υπάρχει η υλικοτεχνική υποδομή για να συνδεθούμε και να παρακολουθήσουμε αυτό το ενδιαφέρον θέμα. Σημειωτέον ότι υπάρχει σχεδιασμός να ακολουθήσει ως συνέχεια αυτής της δράσης και άλλη δια ζώσης δράση στο σχολείο μας στα μέσα του μηνός Δεκεμβρίου. Για να έχει επιτυχία και άμεσο αποτέλεσμα η δεύτερη δράση, είναι καλό να έχετε παρακολουθήσει την πρώτη δράση της Τετάρτης 22/11/2023. Σας περιμένουμε.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ